Account Manager

OBS! SØKNADSFRISTEN ER UTE, OG ANNONSEN ER UTGÅTT!

Vis aktive jobber i denne kategorien

NetJobs Group AB (publ) er ledende i Nord-Europa innen nettsteder for spesialiserte jobber . Med 40 nettsteder for jobb og karriere i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland, hjelper vi selskaper og organisasjoner med å nå de rette kandidatene i rekrutteringsprosessen på en rask, nøyaktig og kostnadseffektivt måte, samtidig som arbeidsgivers merkenavn bygges opp. Mer informasjon er tilgjengelig på www.netjobs.com. Vi starter nå opp i Tønsberg , Norge hvor vi holder til i meget attraktive lokaler midt i Tønsberg sentrum.

 

Vår virksomhet i Tønsberg

Vi starter nå opp i Norge, og er derfor på jakt etter selgere til vårt nye Norske kontor.

Det første vi håper du vil legge merke til når du går inn i våre nye, flotte lokaler, er det høye energinivået og den positive holdningen til våre ansatte. Arbeidet innebærer å selge våre annonseringsløsninger til bedrifter, etater og organisasjoner som er ute etter å ansatte nye medarbeidere. Dette gjør du ved hjelp av telefonen som arbeidsverktøy. Du kommer til å begynne å jobbe mye med nye kunder for deretter å bygge opp og være ansvarlig for din egen kundeportefølje. Vi jobber hver dag for å nå både individuelle og felles mål. Vi liker holdningen til våre selgere hvor ingen er fornøyd før vi har nådd våre mål. Kulturen skal være preget av et stort fokus på inntjening , salgsglede , engasjement , vinnermentalitet og lagånd . Vi søker nå sultne selgere som ønsker å være på vår utfordrende og spennende reise. Vi har store planer og ambisjoner. Bli med på reisen og ta neste skritt i din karriere.

 

Til deg som søker;

Du blir motivert av klare mål og høye forventninger !

Du ønsker å jobbe med salg .

Har du den riktige holdningen så skal vi utvikle deg til en ny stjerne hos oss . Vi ønsker å ansette deg som nekter å mislykkes og som føler en sterk forpliktelse til ditt arbeid og resultater.For oss er det også viktig at du ser en fremtid i salg.

 

For de som klarer å få en plass på laget vårt, Gratulerer !

Vi satser på å bygge Norges beste annonsesalgorganisasjon. Derfor gir vi deg salgskurs i to deler , en praktisk og en teoretisk del hvor du vil lære alt du trenger for å lykkes hos NetJobs . Alle mottar skriftlig dokumentasjon for bestått salgskurs. Vi tilbyr en arbeidsplass hvor vi legger stor vekt på resultater og godt humør. God fast grunnlønn + provisjon .

 

MERK

Vi ønsker at du sender din søknad og CV på mail til oss. Føler du for å følge opp denne med å ringe å selge deg inn, så er ikke det negativt.

Skriv ut

Bedrift

Sted

Utdanningsnivå

Videregående skole

ID

1595072

Stillingsprosent

- Heltid

Adresse

Stockholms län, Stockholm